Kurset

Këtu mund të gjeni kurset që janë përgatitur për Robokid, elektronikë dhe shkencat kompjuterike.

.

Hyrje në elektronikë

Në këtë kurs do të keni mundësi që te njiheni me lëmin e...

Shiko me shume
.

Hyrje në programim

Ky kurs shërben si një hyrje në programim me qëllim që të...

Shiko me shume
.

LEGO MINDSTORM EV3

LEGO Mindstorms EV3 është kompleti robotik i gjeneratës së tretë...

Shiko me shume
.

Sensoret në LEGO EV3 me shembuj praktik

Kursi "Sensoret në LEGO EV3 me shembuj praktik" ofron...

Shiko me shume
.

Shembuj praktik me LEGO EV3

Kursi "Shembujt praktik me LEGO EV3" është një kurs që...

Shiko me shume
.

Ushtrime me LEGO EV3

Ky kurs ushtrimesh praktike është krijuar për t'u mësuar...

Shiko me shume
.
.
.
.
.

#ReLOaD

Kjo platformë është zhvilluar si pjesë e projektit Robokid të organizatës YEP, i cili zbatohet në kuadër të "Programi rajonal për demokraci lokale në Ballkanin Perëndimor 2 - ReLOaD2 i cili është i financuar nga Bashkimi Evropian (BE), ndërsa e implementon Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (UNDP). Për përmbajtjen e kësaj platforme, si dhe qëndrimet e paraqitura në të, janë përgjegjës vetëm organizata YEP dhe ato në asnjë mënyrë nuk pasqyrojnë pikëpamjet e Bashkimit Evropian (BE) ose të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP) .

Copyright © 2024 Robokid | Powered by YEP